رشد جسمانی چیست

بازی های آموزشی،

رشد جسمانی چیست؟

رشد و تکامل بدن و مغز در دوران کودکی دقیق ترین توصیف رشد جسمانی است. این شامل تسلط بر هماهنگی فیزیکی، حرکت عضلات، مهارت های حرکتی ظریف و مهارت های حرکتی درشت است.

در حالی که ممکن است فکر کنید که رشد جسمانی تنها به توانایی کودک شما برای حرکت و همچنین رشد فیزیکی او اشاره دارد، رشد گفتار، حرکت و رشد چشم و پیشرفت سایر حواس را نیز شامل می شود.

بازی، به ویژه بازی های فیزیکی، فواید بسیاری برای سلامتی کودکان دارد. رشد اولیه مغز را تقویت می کند و باعث رشد سالم استخوان ها و ماهیچه ها می شود. در حالی که برخی ممکن است آن را به عنوان سرگرمی کودکان بدانند، برای کودکان بازی کار آنها محسوب می شود و به اندازه یادگیری خواندن و شمارش برای رشد آنها اهمیت دارد.

  • ارتباطات مغزی را تقویت می کند و از رشد شناختی حمایت می کند

فعالیت های حرکتی به ایجاد ارتباطات در مغز کمک می کند و آن را به بخش مهمی از رشد کودکی تبدیل می کند. بر اساس تحقیقات، 75 درصد رشد مغز پس از تولد اتفاق می‌افتد که بر اهمیت بازی فعال در زندگی کودک تأکید می‌کند.

  • ماهیچه ها و استخوان ها را قوی می کند

گنجاندن فعالیت های تحمل وزن مانند رقص، فوتبال، بسکتبال، دویدن و پیاده روی در برنامه روزانه کودک شما به رشد استخوان ها و قدرت عضلانی کودک کمک می کند.

ساختار استخوان تنها در اواخر سال های نوجوانی به طور کامل توسعه یافته است، بنابراین مهم است که شامل فعالیت هایی شود که باعث می شود استخوان ها در برابر جاذبه و تحمل وزن کار کنند.

  • سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد

60 دقیقه ورزش روزانه به اطمینان از سلامت قلب کودک شما کمک می کند. فعالیت های هوازی مانند دویدن، پریدن، شنا و کوهنوردی باعث تقویت ماهیچه های قلب می شود و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در آینده کاهش دهد.

  • آگاهی فضایی را افزایش می دهد

فعالیت‌های بدنی مانند زمین‌های مانع، ورزش‌های توپ، بالا رفتن از وسایل بازی و فعالیت‌های جهت‌دهی مانند Simon Says نقش اساسی در رشد آگاهی فضایی کودک دارند.

  • تعادل را بهبود می بخشد

کودکان باید در هنگام انجام وظایف مختلف تعادل ایستا و پویا، مانند نشستن، راه رفتن یا دوچرخه سواری، توانایی حفظ وضعیت ثابت را داشته باشند.

  • سلامت روان را پرورش می دهد

بازی به کودکان کمک می کند تا سلامت روانی خود را حفظ کنند. بازی فعال منجر به ترشح اندورفین می شود که باعث افزایش شادی می شود. کودکانی که از نظر جسمی فعال هستند، سطح استرس، افسردگی و اضطراب کمتری دارند. بازی فعال به کودکان کمک می کند تا ناامیدی را از بین ببرند و تحریک پذیری را کاهش دهند.

خلق و خوی بهبود یافته منجر به روابط بهتر، تجربه های بازی لذت بخش تر و داشتن کودکی شادتر می شود و در نتیجه والدین آرام تری به وجود می آیند که بهتر می توانند از سلامت روحی و جسمی کودک خود حمایت کنند.

  • بر الگوهای خواب و عادات غذایی تأثیر مثبت می گذارد

بازی مزیت اضافی کاهش انرژی کودک شما را دارد که برای ایجاد الگوهای خواب سالم حیاتی است. خواب بهتر به رشد سالم مغز کمک می کند و می تواند به کودکان در ایجاد عادات غذایی سالم کمک کند.

 

0 دیدگاه

ارسال یک دیدگاه

ایمیل شما منتشر نخواهد شد، فیلد های اجباری با علامت * مشخص شده اند.

ارسال دیدگاه